RAW to the gym met Rianne

rianne_180x180-rond

Een nieuw gezicht op de site: hoi! Mijn naam is Rianne en het komende halfjaar neem ik jou mee in mijn sport- en voedingsleven, natuurlijk op z’n ‘Powered by RAW’. Ik stel me graag even aan je voor!

Ik ben een 20-jarige toerismestudente met liefde voor de wereld in hart en nieren. Hoe heerlijk is het om een vliegtuig uit te stappen en op ontdekkingstocht te gaan? Als het kon, was het mijn fulltime baan. Een pen heb ik daarbij altijd al in m’n hand gehad om verhalen te schrijven en dit uitte zich vrij snel in reisverhalen op mijn blog, welke je kunt vinden onder de naam The Fit Explorer. Ik ben begonnen als reisblogger, maar naarmate mijn blog groeide voelde ik de behoefte om ook mijn passie voor sport en voeding te delen.

Wat voor sport doe ik?

Vroeger heb ik jarenlang gebasketbald. In het jongensteam, want het meidenteam vond ik maar saai en ik was ook niet anders gewend. Toen ik tijdens een wedstrijd een knieblessure opliep, zakte de grond (letterlijk) even onder m’n voeten vandaan. Wat zijn de gevolgen hiervan? Straks kan ik niet meer basketballen! Na meerdere bezoeken aan de orthopeed en fysiotherapeut was het advies al snel dat ik maar beter geen krachttraining en teamsport meer deed. Het zou alleen maar erger worden, of iets in die richting. Nou, dat moet je tegen mij niet zeggen! Koppig als ik ben, ben ik juist keihard gaan trainen om het tegendeel te bewijzen. Ik moest en zou weer het veld op kunnen. En here we are: ik sta dagelijks in de sportschool, met iedere week zwaardere gewichten. Het basketbalveld is het helaas vanwege werk en studie niet meer geworden, maar de sportschool vind ik net zo leuk. Natuurlijk geen topniveau, maar het is wel iets om trots op te zijn toch?

Trainen, helpen en inspireren

Mensen inspireren is iets wat ik graag doe. Als ik mijn blessure kan overwinnen, dan kan jij dat ook. Als ik in mijn eentje een halfjaar naar het buitenland durf, dan durf jij dat ook! Dat is iets wat ik mensen graag wil laten zien. Ik wil hun ogen openen en ze alles uit hun leven laten halen. Zorgen dat mensen hun doelen bereiken en op een plek zijn in het leven waar ze zich goed voelen.

Fit zijn is voor mij een belangrijk onderdeel daarvan. Want als je fit bent, kun je veel meer dingen doen en zit je beter in je vel. Ik deel mijn verhalen op The Fit Explorer, de bijbehorende Facebookpagina en mijn persoonlijke Instagram: @riannevanbaarsen. En vanaf nu kun je ook hier mijn avonturen en voortgang lezen! Ik vind het onwijs gaaf om deze samenwerking met RAW Organic Food aan te gaan en ben nu nóg gemotiveerder om helemaal te gaan knallen. Doe je met me mee?

Cheers,
Rianne

– SPORTER POWERED BY RAW –