Reinout onderweg naar Tokio 2020

reinout_180x180-rond

Dear RAW People!

Ik wil me graag even voorstellen mijn naam is Reinout Wiggers en woon in de omgeving van Arnhem. Sinds mijn jeugd is bewegen mijn passie en liefde. Jarenlang heb ik verschillende sporten gedaan zoals: voetbal, tennis, wielrennen, mountainbiken en hardlopen.

Tegenwoordig staat mijn dagelijkse leven geheel in het teken van bewegen. En dan specifiek hardlopen (atletiek). Sinds enkele jaren ben ik aan mijn reis begonnen om deel te nemen aan de Olympische spelen van Tokio in 2020. Ik wil hier uitkomen op de 800 meter mijn favoriete en sterkste afstand. Dit is mijn droomdoel en ik ben op dit moment hard aan het werk om dit te realiseren.

Mijn leven stond altijd al in het teken van bewegen. Maar ik wist dat wanneer ik mijn droom zou willen waarmaken ik mijn leefstijl moest veranderen. En hier ben ik in 2012 mee begonnen en tot op de dag van vandaag ben ik hier nog steeds mee bezig. Wil ik de spelen kunnen halen moeten alle onderdelen van mijn sport/leefstijl optimaal zijn in 2020.

Qua voeding volg ik sinds 2012 het ‘’Paleo’’ dieet. Dit staat dichtbij de natuur en helpt mij om het maximale uit voeding te halen. Ik krijg o.a. de juiste eiwitten binnen en dit is belangrijk voor mijn herstel. Daarnaast is het ook nog eens heel erg lekker en zorgt het ervoor dat je veel energie hebt en minder ‘dips’!

Samen met ‘’RAW Organic Food’’ ben ik nu ‘’RAW’’ onderweg naar Tokyo. Hun support zorgt ervoor dat ik mijn voeding kan gaan perfectioneren en hierdoor het maximale uit mijn lichaam kan halen. De komende tijd zal ik jullie een inkijkje geven in mijn avontuur naar de Olympische spelen en wat voor rol voeding daarin speelt. Ook zal ik enkele van mijn favoriete recepten naar jullie doorsturen zodat jullie deze zelf kunnen gaan uit testen!

Stay Tuned!

Reinout Wiggers

– SPORTER POWERED BY RAW –